Saturday, May 3, 2008

Crush

Picture Credit : A Boy and A Girl


Nak tahu satu rahsia tak?

I have a crush on someone. (Blushing)

Why I like him?

He is nice, charming, handsome, senang nak berbicara dengan dia, funny.
And he has a lot of other qualities that I don't dare to say it here. (Karang kantoi lak kan)

The first time terpikat masa. (sorry, cannot disclose it here too). Hehehe, baik tak payah tuliskan? Hehehe.

Takpelah, it's only a crush.
Orang seperti dia susah nak dimiliki.

Dia takkan pandang orang mcm kiter. (Baca dengan nada kecewa yer)
Biasalah, aku memang suka perasan dan berangan sorang-sorang (Baca dengan nada kecewa yang amat sangat)

Huhu, aku memang suka berangan sorang-sorang.

This song is dedicated to him.

Ku Merindu by Ella ft Shah

Shah:

Ku merindu,
Merindu cinta yang tulus dari hatimu
Selalu ku impikan hidup bersamamu
Ku kan selalu menanti balasan cintamu

Ella:

Ku berjanji,
Berjanji mencintaimu sepenuh jiwaku
Ku tak akan mendustakan cinta kekasihku
Agar kau dapat menerima cintaku

Ku selalu,
merindu cintamu
Yang selalu ada di jiwaku

Chorus:

Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Usah kau ragui cintaku

Ku tetap merindu
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Ku tunggu jawapan cintamu

Ku tetap merindu
Di saat ini hatiku rindu belaian cinta darimu
Ku harap kau merestui cinta dariku
Yang selalu setia menunggu dirimu


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...