Monday, June 9, 2008

Blog Rojak?

Picture Credit : This is what we call as 'Rojak'. Everything all in one. Yummy!

Masa cuti ni, aku memang tak pergi mana-mana. Memerap kat rumah jer. So, bila mood menulis aku datang, aku suka menulis perasaan aku kat laptop. Since aku takder internet connection, aku selalunya akan upload hasil luahan hati aku tu kemudian.

Tapi, lately ni aku memang malas nak keluar. So, banyaklah koleksi tulisan aku. Ntahapahapantah. Bila baca balik macam kelakar jer. Tapi, takpelah..itu semua terapi untuk aku. Sometimes, I just need to remember. Remember the days. The feelings. So that, aku akan sentiasa beringat :)

Kesimpulannya, aku akan upload lah apa yang aku dah tulis sebelum ni. Blog aku ni dah macam rojak betul! Hehe 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...