Monday, June 9, 2008

Semangat Baru!

Picture Credit : Dream Big!

Fuhh..lega! Upload dah semua hasil nukilan (nukilan ker? Apa barang. Hehehe) Sekarang aku tak nak tulis benda mengarut dah (mengarut ker?). Eh silap.. ;p Bukan mengarut, tak nak tulis pasal dia lagi buat sementara waktu..ahaks (ada hati nak tulis pasal dia lagi tu. Hehehe)

Cuti tinggal beberapa hari jer. Huhu. Balik ni dah nak praktikum.. Dup, Dap, Dup, Dap. Aku tak bersedia nak mengajar! Huhu.. Takut doh!

So, the first thing to do is......go FACIAL! hahaha.. Jerawat anak beranak semua duduk sedap jer kat muka aku ni.. Benci betul! ;p hehehe.. Tak masuk dengan segala bekas2 parut jerawat baru dan lama.. Macam mana nak berhadapan dengan bakal2 murid nanti (**dengan nada berbisik** Serta guru-guru [specifically guru lelaki] kat sekolah sana nanti?) hehehe ;p (gurau jerlah..aku bukannye mcm tu..) [padahal] ;p

Oklah.. *Serius tone*

Mula-mula, aku kena listkan apa yang aku nak buat..preparation untuk praktikum.

Then, execute it.

Then, make sure it running properly.

If not, go back and look for error.

Hehehe..apa kejadah aku tulis ni.. mcm programming code jer. hehe..
Dah jgn byk songeh. Pergi buat kerja! ;p

2 comments:

Aboo said...

Huhuhu...Cikgu2! Gua dah agak...gua dah agak!gua dah agak dahhh...

Ni baru namanya wawasan...karang student cikgu buka blog cikgu,saje2 je cikgu kena kutuk....

Apapun..gua salute gak la sama lu...dan sama gua sekali sbb gua mmg ada tarbiah lu kat post 26May tu...huhuhuhu!

So...cikgu,pasni post mesti kena cerita pasal student la pulak yer? Bab2 cikgu laki muda2 ni..Ish! Tak berkenan gua...kalau citer cikgu2 pempuan WAJIB gua komen...Photo2 kalau ada attach la skali (Lu punya gamba tak usah ler..Cikgu2 yg comel2, gebu2 tu..)huhu...

Ni gua nak tanye...Link utk UNPUBLISHED NOTES !!! mana??? Archemege punya link pun takde...Apa cite?!Huhu...tulisan baru aku Minyak Oh Minyak tu jgn tak baca...HIDUP PAKLAH!

Selamat Jadi Guru la,dol...

Rabia said...

Hampehlah ko Aboo! Aku tahulah ko tak berkenan ngan aku kan? Aku seribu kali tak berkenan ngan ko. Sebagai hadiahnya, nanti aku sajikan ko dengan cikgu-cikgu lelaki yang hensem buat sajian mata ko.

Aku takderlah bagi link ni kat student aku. 'Pandainya' Aboo ni.

Aku memang nak baca ko punya cerita yang tak berapa best tu. Tapi panjang giler tu. Nak terlelap mata aku. Naik buhsan.

Nak linkkan ko punya page? Jap, baik aku pikir sejuta kali dulu.
Archimege, takper. Tapi kasi aku tempoh bertenang dulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...