Saturday, August 2, 2008

Gambar - Gambar Praktikum


Ini tempat kiteorang lepak - lepak bagi cikgu - cikgi praktikal. Kat sini lah kiterorang tanda buku, tulis buku rph, discuss, surf internet dan borak - borak sesama kiterorg. Ini macam 'port' kiterorang lah.

p/s: Sebelah ni yang pakai baju putih ni bukan misi aka nurse gigi ker apa yer. Dia ni salah sorang cikgu praktikal sama ngan aku gak. (Saja jer nak bgtahu, nanti ada yg confuse lak. Hehehe :p )


Setiap hari Rabu, kiterorg kena pakai mengikut unit beruniform masing - masing. Compare ngan cikgu - cikgi praktikal yang lain, aku bangga berpakaian KRS (Kadet Remaja Sekolah) lagi berpangkat leftenan muda ni (hehe, baca dgn nada riak yer! Lalala~ ).

p/s: Yang sebelah aku ni, cikgu pengakap yer. Dia sama dengan 'misi aka nurse gigi' memang selalu dengkikan pakaian KRS aku ini.


Ini gambar pagi tadi. Ini first time kiterorangg attend kokurikulum kat sekolah. Jangan dengki yer! Boleh pakai baju biasa masa kokurikulum.

p/s: Budak-budak yang ceria lagi excited ni pelajar - pelajar tahun 3. TKRS (Tunas Kadet Remaja Sekolah) baru sahaja diperkenalkan kat sekolah ni. Jadi hanya budak tahun 3 jer yg ada dalam persatuan ni.

2 comments:

yoshz said...

Sioknye pakai uniform...
siok lagi korang cuci mata tgk abg2 segak...hehe

Rabia said...

hahaha...ye betul! lalalala ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...