Tuesday, October 14, 2008

Dear, I'm Letting You Go

 Picture Credit : I'm Letting You Go

Dear, I'm letting you go...
I'm letting go my feeling...
I'm sacrificing my feeling...
Please...please go away...this feeling...
It's killing me...inside...

I don't want to hurt anyone...
I don't want to hurt myself...
Please...please go away...this feeling...
It's killing me...inside...

Please...please go away...
Please...please go away...
Please...please go away...


4 comments:

Zuan said...

ish3x.. ko ni.. tak baik tau ko membiarkan mak angkat ko tu.. mentang2 lah dah abis praktikum.. kesian dia, mati kerinduan kat ko bulat senget.. kang tak pasal2 dia sumpah ko jadi batu bersurat, letak kat depan sktd2.. kakakaka! ;P

Rabia said...

Takder kena mengena ngan kekasih gelap ko tu, pakcik tua giler, bulattt!!!

archemege said...

Salamz Syawal,

Lama dah rasa xmenjenguk blog ko ni... Konsep tetap mantain; jiwang forever huhu. Teruskan teruskan peduli apa kata aku dan orang lain! Mungkin cara ini dpt menenagkan ke'kucahan' dalaman yg melanda.
p/s: ko cikgu ori?dpli?or kpli?

Rabia said...

haha Archemege ;)

Salam Syawal.
Aku pun dah lama tak jenguk blog ko ngan Aboo (Aboo sori..ko nyer comment aku dah terdelete...lala~ Sebab tak mengikuti speksifikasi yg dah ditetapkan.. :P hehe)

Jiwang ker? Lantaklah..Aku peduli apa! Hehe... Ni just cara nak luah kan perasaaan..'kacau bilau'..daripada aku buat benda yg bukan2..baik aku luahkan dgn cara nie..lebih baik bukan?

Aku tgh KPLI. Kat Johor. Tahun depan Insya Allah posting. Tak tahulah kat mana. Hopefully Sabah Sarawak ker..byk sikit fulusnya...hehehe $$$$$

Wish me luck! November ni exam, pastu diikuti ngan induksi dan kemudian BTN...and then challo IPTI..Welcome School! Lalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...