Monday, October 27, 2008

S.A.B.A.R

Picture Credit : "Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan SABAR dan mengerjakan SOLAT dan sesungguhnya SOLAT itu amatlah berat kecuali kepada orang - orang yang khusyuk. Al-Quran : Surah Al-Baqarah : Ayat 45

Tak tahu lah nak cakap macam mana condition aku sekarang ni...
It's empty inside...

Nak kata Sedih?...Maybe.
Nak kata Kecewa?...Maybe.
Nak kata "At last, aku dah luahkan semuanyer..."?....Maybe.

I don't know. I don't know. I don't know.
Everything jumble inside my head...my brain...my heart

But one thing for sure. I'm not happy. I'm not...
Dugaan, dugaan...datang bertimpa-timpa...
Datangnya tak kira masa... (Dahlah nak exam)

What should I do?
I'm confuse...
Confuse.

Hanya Tuhan saja yang Maha Mengetahui segala-galanya...
Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya...itu yang aku pegang sentiasa...
Until now, I'm still searching dan tertanya-tanya apakah hikmahnya itu...

Mungkin itu...
Mungkin ini...

Hanya Tuhan saja yang Maha Mengetahui segala-galanya...
Maybe aku terlalu mengikut perasaan aku...
Maybe selama ni aku salah faham...
Maybe, Maybe, Maybe...

Terima jelah apa-apa sahaja yang dah berlaku..
Itu semua ketentuan Tuhan..

Sabar. Sabar.

S.A.B.A.R

Sigh~

What more can I say?
Takder perkataan lagi dah nak menggambarkan perasaan aku masa ni...
Malam ni mesti aku takleh nak tidur...


2 comments:

yoshz said...

Takleh tidur sila baca teks ucapan pak lah.

Rabia said...

Haha..dalam maksudnya tu...hehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...