Saturday, December 6, 2008

My 'Friend'

Picture Credit : I'm sorry...

Minggu lepas, aku dah sakitkan hati sorang kawan aku ni. Aku delete friendster dia, aku delete facebook dia dan aku buat invisible kat ym dia....and aku buat private kat blog aku ni...

Reason?

Sebab aku tak nak kacau dia dah. Kesian kat dia. (Yuse dan Kak Izan mesti marah kalau aku tulis mcm ni...jujur sgt...mudah sgt...pemaaf sgt...lurus sgt...hmm, ntahlah..aku just tulis apa yg aku rasa sekrg ni). Aku pun kesian kat diri aku yg keliru haru biru. Aku just nak hilangkan perasaan tu...perasaan yg menghantui fikiran, minda, hati, perasaan, jiwa dan segala-galanya..

Aku tak tahulah tindakan ni betul ker tak...tapi yang pastinya, kawan aku tu still marah sampai sekrg...dah minta maaf banyak kali...tapi, ntahlah...dia still diam membisu...sigh~

2 comments:

Aboo said...

Yooo Cikgu Moral Yg Selalu Emo!

Selamat Hari Raya Haji...


Roger!

Rabia Sensei said...

;p

Dah tak emo dah. Korang mana menghilang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...