Tuesday, April 21, 2009

Last Sunday

Picture Credit : First Meet, First Date

Last Sunday, I went to watch a movie with my friend, Mr Lazzshah. Macam mana nak panggil yer?. Nak kata blind date pun tak gak kut sebab sebelum ni dah kenal. On my side only lah. Dia adalah salah satu kenalan kawan saya.

We went to MidValley. Dah berkurun lama tak pergi sini. Last time tak silap masa tengah bercinta dengan ex kat main camp dolu2. So, terkenanglah nostalgia lama sekejap. Sigh~

We watched Friday the 13th. At first, I thought it was a scary movie. Tapi taklah pun. Banyak adegan yang terkejut - kejut jer. Psyco. Darah. Bunuh - membunuh. 18sx pun ada. Jadi yang tak cukup baligh tu jangan pergi k!. After that, we had our dinner at Kenny Roger. Then we went home afterward.

Itu jer yang aku nak cerita. Poyo! ;p

p/s: Thanks Mr Lazzshah. Lain kali, saya belanja awak pulak :)

2 comments:

yuselasapalagi... said...

Happy belated birthday dear...moga tahun ini ada cahaya baru ;P

Rabia said...

Yay! Thank you. Thank you. Cahaya baru yer? Tak nampak lagi. Masih gelap-gelita...Takpelah, just enjoy life ek ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...