Thursday, February 18, 2010

Good Morning, Good Day

Rise and shine everybody!

Hari ni terbangun awal disebabkan terjaga dengan kekalutan adik yang kena bangun awal untuk bekerja. Yeah, the last entry "Are You Looking For a Worker?" saya tulis untuk adik-adik saya yang tengah cari kerja. Thanks pada yang reply di facebook. Hehehe. 

Sekarang seorang adik saya dah kerja as Management Trainee at 7-Eleven. Oklah. Sekarang ni tinggal seorang saja adik saya yang masih mencari. Tak tahu apa cerita coz dia kat Nilai. Hari tu dah forward kerja kosong kat dia. Anything up to him to decide. Dah besar panjang dah. Malas kakaknya ni nak bising - bising. Hehehe.

After terjaga tadi, try nak sambung tidur balik. Tapi tak boleh lak mata ni nak lelap. Masa tu mulalah layan dengar radio. Kejap tukar Era Fm. Kejap tukar Hot Fm. Kejap tukar Red Fm. Ok fine. Nampaknya kena bangun teruslah ni. Memang sah lah dah takleh nak tidur.

Kemudian, terus masak air, masak nasi and breakfast sambil baca paper online. Hehehe. So, just wanna to say; Good Morning, everyone. Selamat bekerja. Jangan surf internet tu lebih - lebih yerk...hehehe


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...