Wednesday, June 16, 2010

Cutest Blogger Award 2010


Award dari Noieizan

1. Give thanks to the blogger for this award and tagged.

Special thanks to Noieizan for this lovely award. Terima kasih banyak - banyak!

2. ROLLERCOASTER AND CHILDREN AT THE PLAYGROUND - make 15 words from the sentences above. (no names human, city, road, animal) example: rain. Dont repeat the words and makesure have meaning.
 
15 words: 
Ground, Round, Red, Child, Star, Great, Toast, Roll, Cost, Rest, Play, Past, Goal, Game, Old.

4. Put your transport picture when u go to school, work or campus
Banyak seh~ Mari kita tengok satu persatu.

Masa kat universiti dulu, naik bas.


Bila awal -awal mula kerja, upgrade sikit, bawa kelisa. 


 Sekarang, jalan kaki jer pergi kerja. Sekolah dekat jer ngan umah.


5. Put your favourite sandal or shoes.

Perempuan dengan kasut memang tak boleh dipisahkan. Saya memang suka kasut tapi tak banyak koleksi kasut. 

Kalau simple. Suka jenis sandal macam ni. Beach Sandal gitu~


Tak pun Sandal Wedge kalau nak nampak feminin


Kalau wedge jenama Coach ni lagi mantap.
 Red wedge ni kalau nak pergi function okay jugak kan?
High heel untuk formal function. Suka shoes in red walaupun warna merah rasanya tak sesuai dengan warna kulit saya yang gelap.

Kesimpulannya, saya memang suka segala jenis kasut!


6. Where do u get this banner tagged (sender picture)
 

I get this banner tagged from
Noieizan

7. Pass kepada blogger yang lain.
http://djnana.frenzyfm.my/
Thanks! Sila jawab soalan - soalan yer. Hehehe =D
 

8 comments:

shaa bonitaa said...

tenks 4 dis tag..sukenye! =)

cindir-rela said...

thanksss...

da jawab tag:) heheh

Sharinginfoz said...

bagus bagi award ni....

Nasi Lemak Pancake?

hang_lipur said...

hahaha nak menjawab soklan tu laa yg malas tu! tak menyempatttt jerr.... tp sbb kali ni ade dpt award, nnt kite buatlaaa ek?!! hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhuh...kena jawab soklan ye...

Alyssa Villamor said...

salam thanks yek rabia
t lau de mase kte jawab tag ni yek ;)

Alyssa Villamor said...

sy da balas tag awk! sorry yek ambil masa yg lama :)

Rabia Sensei said...

Thank you everyone for the comments. Sorry sebab lambat balas coz bz lately ni. Apa2 pun selamat menjawab soalan =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...