Sunday, September 5, 2010

Malware Attacks. Aduyai!

Picture credit : Si jahat Malware. Gemuknya ko!

Malware ooo Malware. Takder orang lain ker yang nak ko jadikan mangsa? Aku jugak. Aduyai!

Hari tu saya di attack oleh si jahat Malware. Sebenarnya saya dah scan dah. Tapi rupa - rupanya tak mati lagi si jahat Malware ni.

Disebabkan itu juga blog saya sudah disenaraikan 'hitam' oleh pakcik Google. Tak pasal - pasal jer. Aduyai! Itu pun saya baru tahu selepas Cikgu Dahlia dan kawan saya Syafiyah inform saya di blog's comment serta di Facebook.

Setelah di scan dengan antivirus yang lagi power. Akhirnya mati juga si jahat Malware ni. Padan muka ko, Malware!

p/s : Tekanan perasaan aku dibuatnya. Huh, sengal!

1 comment:

Nur Hawa Mohd Zin said...

uit...ada virus ni ek...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...