Saturday, February 19, 2011

Bila Hati Ada Taman

 Picture Credit : Di kanan kamu, di kiri pula si dia

Owh, hari ini memang hari kunjung - berkunjung saya rasanya. Tadi dah buat entri pasal Kawan-Kawan Macam Chipsmore. Tulis entri itu pun sebab saya berkunjung ke blog blogger yang lain.

Tadi berkunjung ke blog [ ! d a r x z o n e ! ]. Tergelak bapak besar baca entrinya
ble mamat2 blogger berebut yuyu zulaikha!

Maaflah, saya masih baru dalam dunia blogging ini. So, saya tak tahulah kalau ada 'something-something' ker antara mereka berdua ini. Tapi tak mustahilkan? =p

Satu soalan untuk kamu semua? Pernah tak jatuh cinta dengan seseorang itu just dari baca tulisannya? Dari tulisannya kita cuba membayangkan tahap kehenseman atau kecomelan seseorang blogger tu. Pernah tak? Saya pernah. Sebab itu bagi saya itu bukan satu yang mustahil. Dari tulisan yang bersahaja terus jatuh ke dalam sudut hati. 

Sempat saya tinggalkan komen mengusik mereka berdua ini. 

"To [ ! d a r x z o n e ! ]
Bila hati ada taman...inilah jadinya. Elelele, angau sudah kamu. Cakapkan saja, dia yang kau suka!

Ikut cakap saya sekarang! Jerit sekuat hati!

"Yuyuuuuuu....aku cintakan kamuuuuuu"

Ada berani? =p "

p/s : Maaf
[ ! d a r x z o n e ! ] dan Yuyu kalau tekaan saya salah. Sekadar usikan nakal =p

3 comments:

darxniq said...

rabia-hahahhaha..amboih....gosip2...xder la...niq gurau2 jer ngn dionrg...bukan btol pon...adehhh....adehhh...nk tergelak bace entry nih..

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahahah... niq tu saje mengade la ^^

comel jeee~

Rabia Sensei said...

Darniq dan Yuyu, macam berpakat kamu berdua yer?

Haha, sorry yer. Saya bergurau saja. Pasti kamu berdua yang comel lote ini sudah berpunya. Itu sudah pasti kan? Marah karang pasangan kamu nanti.

p/s: Kenapa tetiba aku rasa aku ckp mcm skema ni. Ceh, apa kes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...