Tuesday, February 1, 2011

I Earn RM12,000 Last Month

Wallawey! Biar betik! 12K? Serious??

It's not me but Red Mummylah. She earned RM12,608.20 just from Nuffnang last month (January). You can see the image below. 


Picture Credit : Wallawey! Red Mummy earned RM12,608.20 just from Nuffnang

That's only for January, okay. Itu dari Nuffnang saja. Belum kira income yang lain.

Picture Credit : Red Mummy earned RM1508.19 from ChurpChurp

This one from ChurpChurp pulak. Red Mummy earned RM1508.19. So, janganlah ragu - ragu lagi. You can make money from ChurpChurp. Psst, cepatlah join wey~
What's your secret Red Mummy?

This is what Red Mummy said.


1. you blog nicely, tak yah nak kutuk bloggers lain kalau dah tau ko tu tak ke mana perginya, insyallah ada lah earningsnya.

2. kerja kuat dong, get the hits bla bla bla.

3. Study lah sendiri dalam RM (Red Mummy) nih if nak sangat tahu pasal blogging tips, ramai aku tengok pi bukak first enrty aku sampai skang korang khatamkan. nak korek camne ke blogger jutawan nih buat kerja.

4. Jangan kedekut dengan readers and panjang-panjangkan buah tangan pun ye jugak. Zakat dan sedekah tu tak yahlah dicanang pun, apa yang korang leh share ngan readers, do it. Ini orang bagi korang contact/hadiah, terima kasih kat orang tu pun tak pernah. Sian readers tuh.

You can read the details at Red Mummy

Jadi kita ikutlah petua
Red Mummy tu. Jangan malas - malas yer! Chaiyo~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...