Thursday, March 3, 2011

Di Sebalik Tabir Blog


Wallawey, segmen baru lagi dari Bro Ben Ashaari! Baru jer semalam saya join segmen Bro Ben Ashaari. Hari ini ada lagi segmen baru. Hebat~ All right, segmen hari ini ialah "Di sebalik Tabir Blog"
  1. Sila letak header Ben Ashaari blog
    Done

  2. Tajuk : Di Sebalik Tabir Blog
    Done

  3. Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem..
    All right. Nanti saya letak last sekali.

  4. Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca ..  ;)
    Aduyai, this is the toughest question so far. Where to start? Oklah, Rabia nama nickname. Sensei in Japanese means teacher. Itu yang jadi Rabia Sensei itu because I'm a teacher. Saya seorang yang simple. Hidup pun simple jer. Since saya simple maka introduction about myself pun mestilah simple juga kan? Sesuai gitu. Lalalala~

    But, if you really want to know. You can read my previous entries listed below here. Check it out, yer?



    Itu serba sedikit perjalanan hidup saya. Suka duka saya kongsi bersama anda pembaca blog yang tercinta. A Million Thanks To You entry khas untuk kamu semua!

  5. Jumlah Follower sekarang ini
    Sikit jer lagi. Baru 153. Sudi-sudilah jadi followers saya yer. Hehe
    =D (memberikan senyuman yang paling mesra)

  6. Soalan dari aku :

    1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
      Baca blog orang lain. Surfing Internet.

    2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda
      Untuk berkongsi ilmu, tips dan segala info terkini.
      Untuk menambahkan pengetahuan dan sahabat.

    3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari. Kenapa dan mengapa ?
      Takder specific sekarang ini. Saya selalu singgah blog yang ada singgah dan tinggalkan komen kat blog saya. Then baca entry blogger - blogger lain kalau tajuknya menarik minat saya untuk membacanya.
 Gambar masa 2008. Masa KPLI di Johor. Time kurus yer. Sekarang ni dah gomok dah. Bak kata Mr Teddy, Bulat. Hehehe~


p/s : Wallawey, panjangnya! Terima kasih kerana sudi membaca.

16 comments:

kay_are said...

dah lame x join segmen bro ben sejak bz keje ni.. hee

cik ayin said...

datang dari belog abg ben :)

Cik Sue said...

BW sini + follow... :D

farhaniza azman said...

slamat berkenalan...sudi x kalau jd kwn saye? cne? jom folo balik jom~

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

Novelgurl said...

salam singgah sini dri blog En.BA =)

nadiemsharmz said...

jengok2 dr BA.....=)

NuRuLhUdA aBu hAsSaN said...

bw kat cni , jengjln jap ,dr blog abg ben . :) follow suda , jmput dtg blog yekkk .

cik muda sae said...

tak pe kamu bulat itu chumell..! hehehe

Silent Thinker said...

singgah dari blog ben ashaari~

happy blogging ya!~

http://safiyahezora.blogspot.com/

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

bun said...

datang spotcheck dari BA
semoge berjaye
salam kenal

ade mase tolong votekan

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

last 10mac2011

Novelgurl said...

Salam..x update blog ke ? =)

Novelgurl said...

singgah lagi =)

miss nina said...

salam singgah
all the best ya
p/s: cantik blog ni :)

Sharinginfoz said...

kalau tak ada blog baca newspaper online

DoodleDesign said...

Alo Rabia Sensei.
Watashi, ET no namae..
hehee.. nice meeting you :)
http://doodledsgn.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...