Friday, October 4, 2013

Pengalaman Minum Air Gula

Picture Credit : Minum Air Gula

Hari ini pengalaman pertama minum air gula. Suam - suam kuku air gulanya. 
Manis. 
Takde apa - apa perisa.
Pure air gula.
Tak macam sesetengah private hospital. Ada perisa epal, blackcurrent.
Atas disebabkan kesilapan diri sendiri, kena minum lagi air gula next week.  

Argh! Tensen mak!

4 comments:

IMaH said...

Tak rasa lagi minum air gula. Takut jugak ni..huhu..

JUE said...

kenapa kena minum air gula sis?

skrinepal - biarlah jari berbicara said...

sabo je la rabia sensei .. Akak dh lupa rasa air gula tu mcm mana. Harap baby sehat² ye ;)

Rabia Sensei said...

Salam Imah.
Good luck yer. Kalau awak pergi Klinik Kesihatan akan dapat pure air gula tanpa perisa. Jadi bersabarlah yer. Huhu

Salam Jue,
Setakat yang saya paham, air gula untuk detect sama ada kita ada kencing manis atau tidak. Biasanya ibu mengandung akan ada kencing manis la, darah tinggi la. Lagi satu ibu-ibu yang lebih 25 tahun kena minum air gula ni.

Salam Kak Skrinepal,
Huhu..itulah. Sabo jela. Dahlah kena minum dua kali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...