Tuesday, November 19, 2013

Kembali Berblogging

 Picture Credit :  What's Your Mood Today?

Akhirnya dapat juga berblogging semula! Ini pun sebab cuti sekolah. Last few weeks sibuk dengan tugasan di sekolah. Sebelum cuti sekolah bermula, kenalah habiskan kerja - kerja yang tidak selesai lagi. Buku - buku murid, laporan aktiviti sekolah dan semua clerical works yang perlu diselesaikan sebelum cuti sekolah. Tambahan pula badan tak berapa nak sihat. So, lambat sikitlah bila nak menyiapkan kerja - kerja yang menimbun tu. Tapi, kenalah kuatkan semangatkan. Alhamdulillah, siap dah semua. Kalau tak siap, tak boleh cuti yer cikgu. Hehe, itu kata PK aku yer =P

2 comments:

Kakzakie said...

Berblog masa cuti sekolah aje ke cikgu? Selamat bercuti:)

Rabia Sensei said...

Kak Zakie, tahun ni sibuk sikit. tu tak sempat tu. Kalau tak, setiap hari saya berblog. hehe ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...