Wednesday, November 26, 2014

Extreme Park Sepang

Picture : Extreme Park Sepang

Okay, ini cerita lama. Konon - konon throwback lah orang kata. Just nak share satu tempat menarik untuk anda semua cuba masa cuti sekolah. Nama tempat ini Extreme Park Sepang. Dekat dengan Pantai Bagan Lalang. Kami pada awalnya tak tahu tempat ini. Kebetulan ternampak masa on the way balik dari Bagan Lalang.

Picture : Ini tengah bersiap nak naik ATV. Make sure anda pakai pakaian yang sesuai masa nak ke sini

 
Picture : Go-kart pun ada

Ingat tak senarai aktiviti waktu cuti sekolah yang saya post hari tu? Salah satunya menyertai sukan ekstrem. Bolehlah cuba. Ada banyak aktiviti yang boleh anda sekeluarga try. Boleh tengok website yang saya telah senaraikan di bawah untuk maklumat lanjut.

Tempat : Sepang Gold Coast. No. 67, Jalan Pantai Bagan Lalang, KG. Bagan Lalang, 43950
Sungai Pelek, Selangor Darul Ehsan.
Waktu operasi : 10 am - 10 pm

Website :
https://www.facebook.com/ExtremeParkSepang
http://www.extremepark.com.my/sites/

3 comments:

Amanina said...

Wah, baru ada ea? Dulu pernah duk sepang 2 tahun :D

hanisamanina.com

ijad said...

main apa tu..

Rabia Sensei said...

amanima, saya pun tak tahu bila ada nya. baru lah kut. =D

ijad, macam2 ada. hari tu saya try go-kart, as passenger jer sebab pki kain masa tu. main paintball, archery. atv pun ada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...