Wednesday, December 10, 2014

Katak Dibawah Tempurungkah?

 Picture Credit : I'm not sure if this picture is related to the topic but who cares

Owh, saya jarang jenguk FB atau berblogging semasa waktu bekerja iaitu waktu persekolahan. Kadang - kadang sampai berbulan - bulan lamanya. Tuntutan kerja perlu dipenuhi sebab itu punca rezeki utama saya. Jadi ada banyaklah benda yang tertinggal. Ada banyaklah isu yang saya tak tahu. Ada banyak, konon - konon orang kata yang tengah 'in' yang saya tak ikuti. 

So, kadang - kadang bila saya tak tahu satu benda atau satu - satu isu tu, saya akan cari. Istilah biasa saya, 'cuba Google', 'search kat Google', 'cuba try Google'. Dan bila dah jumpa, kadang - kadang saya share di blog. Kadang - kadang saya baca jer. Tapi saya buat bila masa cuti persekolahan yang panjang. Contohnya macam sekarang ini. Nampakkan posts saya yang berlambak - lambak ni. Hehehehe.

Rupanya ada banyak benda yang saya tertinggal yer. Contohnya, saya ada tertanya-tanya. Siapa pula Maltluthfi ni? Owh, rupa - rupanya seorang Vlogger. Lawak. Kelakar. Lucu. Dah ada buku pulak rupanya.

Lagi satu kes pasal isu artikel di FB yang memburukkan UIA. Karut. Sangat mengarut.

Apa lagi cerita yer yang saya tertinggal? 

Dalam orang kata setiap info hanya dihujung jari pun, saya masih rasa macam katak dibawah tempurung. 

p/s : Jadi kawan - kawan lama, maafkan saya kalau banyak perkara yang saya tak tahu pasal kamu. Macam gini lah saya. 
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...