Wednesday, July 20, 2016

Sewa Lot Butik Serendah RM30


Tuan – tuan dan puan – puan budiman,

Dengan rasa berbesar hati, kami ingin menjemput vendor – vendor yang berminat untuk bersama – sama dengan kami di SUQ Venditor Boutique and Cafe.

Dengan sewa lot yang serendah RM30, barang perniagaan tuan / puan akan dipasarkan dan dijual di butik kami secara offline dan online. Kami juga akan mempromosikan di medial sosial milik kami. Hujung bulan tuan / puan hanya perlu mengutip wang jualan dan keuntungan dari kami. Sangat mudah!

Tuan – tuan dan puan – puan budiman,

Lokasi butik kami sangat strategik. Bersaiz 20’ x 70’, butik kami berada di Pekan Rantau Panjang, Klang, Selangor. Terletak berhadapan jalan besar menuju ke Kapar, Kuala Selangor. Sederet dengan 99 Speedmart, sebelah Klinik Alam Medik 24jam, selang 4 lot dengan restoren mamak, bersebelahan kedai motosikal, di antara yang terbesar di Klang, kedai perabut, pusat tuisyen, kedai karpet dan pejabat pos. Yang penting sekali, butik kami berada di tempat tumpuan penduduk.

Sambil-sambil itu, silalah singgah di page kami. Boleh tinggalkan pesanan. Boleh juga cuci mata sambil membeli apa jua yang berkenan. Kami sedia membantu anda.

FB : Suq Bazaar
FB page : SUQ Venditor Boutique & Cafe
Instagram : suqvenditor

1 comment:

Danni KL said...

Amboi murahnya!! Terbaik tau, bukan senang nak dapat rate sebegini, bleh jual secara online lagii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...