Saturday, November 22, 2008

2 More Weeks

Picture Credit : 2 More Weeks! 2 More Weeks!

2 more weeks to go! hohoho
2 more weeks nak habis KPLI!
Excited! At last...habis gak KPLI ni..

But at the same time pun takut nak menempuhi tahun depan.
Takut sebab tahun depan lah start the real thing..

Tahun depan start posting..(Tak tau negeri, sekolah mana dapat)
Tahun depan start mengajar..(Boleh ker aku nak ngajar ni?)

Tahun depan umur dah semakin meningkat (Bila nak jumpa jodoh ni? Adik lak sibuk bising nak kawin..Huh!)

Moga tahun depan lebih baik daripada tahun ini..
Moga apa yang diingin-inginkan tercapai :)

Allah itu Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui hasrat hambanya..
Amin.

Chaiyo2x Teacher Rabia!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...