Friday, February 11, 2011

Win Free Outdoor Wedding Photos With Ahmad Fairus


Good news untuk semua bakal pengantin 2011! Just found out the contest from Kina - juga merupakan bakal pengantin 2011 ini. I hope this will be a great news for all the bride-to-be.

Macam mana nak join contest ini? Sebenarnya ada dua kategori iaitu kategori blogger dan kategori facebook. So, boleh baca syarat-syaratnya di blog saudara Ahmad Fairus

Check out the pictures guys. Marvellous!

Picture Credit : So Romantic!


Picture Credit : So sweet. Nampak tak reflection kat lantai tu? Creative!

Picture Credit : Heaven~

Creative, isn't it? Check out these too! I personally like these pictures. So cute!


 Picture Credit : So cute! Imagine myself doing the same. I think my partner tak larat punya nak tanggung berat saya. Haha!

Picture Credit : Alalala, comeynya! Teringat masa kecik - kecik dulu. Main sorok - sorok. Kalau saya dan partner kat sini, sure tak muat. Muahaha!

Anda berminat? Baca syarat - syarat di blog Ahmad Fairus.

1 comment:

K.I.N.A said...

hai dear..yeay..jom join contest ni ramai2..goodluck ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...