Tuesday, December 24, 2013

Cookies! Cookies! Cookies!



Picture Credit : Cookies!


Picture Credit : Tempahan Cookies


Picture Credit : Almond Chocolate Cookies


Picture Credit : Cookies for Wedding Doorgift

Puas ker tengok gambar jer?

Marilah cuba almond chocolate chip cookies yang crunchy lagi ler sedap. Cuba sekali pasti nak lagi dan lagi dan lagi! Kerangupannya, kesedapannya pasti memikat siapa saja yang mencuba. Ditambah pula dengan rasa badam dan coklat chip yang begitu memukau. Pasti terus jatuh cinta!

Untuk tahu lebih lanjut lagi, boleh ler jugak menjengah ke FB tuan punya kedai Dwan's Kitchen atau boleh jer buat tempahan di : 016-9690121

p/s : Tempahan doorgift
untuk semua jenis events pun ada! Tempahan minimum dan harga boleh dirunding.

2 comments:

NoraKerel Aira said...

lapar pulak tgk biskut ni huarghh

Rabia Sensei said...

hehe...makan kalau lapar ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...