Thursday, May 6, 2010

Iron Man 2


Phew...baru sampai rumah selepas menonton movie Iron Man 2 at The Mines. Hehehe..sempat lagi post blog. Kepada sesiapa yang belum menonton cerita Iron Man 2 lagi, cepat-cepatlah pergi menonton yek! 




Lagi satu pesan penaja, make sure you see the movie until the end because selepas dia list out semua nama-nama itu..akan ada lagi movie terselit, itu merupakan mukadimah untuk the next sequel. So, stay tune!

4 comments:

FITRIHADI said...

eh ada lagi ironman 3? ramai mengadu kata cita ni hampeh adoii


Jom Join Contest: Bila Blogger Bercuti!

Nur Hawa Mohd Zin said...

waaaa...tak tgk agi..

Rabia Sensei said...

Hawa pergilah tengok ;)

Fitri Hadi, saya tak tahu pasal orang lain. Tapi bagi saya jalan ceritanya okay. Bukanlah d best tapi still okay. I had seen the worst. This movie still consider okay ;)
Tak sure pasal sequel..tapi macam ada.

Nur Hawa Mohd Zin said...

triller dia je dah best...nak p tgk lah nanti..ehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...