Thursday, July 15, 2010

Entry Gedik - Gedik Gitu Untuk Cik Cinderella


Picture credit: Hadiah untuk entry gedik - gedik

Pesanan Gedik: Jika tidak tahan dengan tahap kegedikan di entry ini, sila abaikan entry gedik ini. Ini kerana entry ini untuk pertandingan Gedik - Gedik di blog Cinderella sahaja. 

You alls, I dah lama tak gedik - gedik you. Dah lama I tinggalkan bahasa gedik - gedik ni. Geli geleman I tulis entry gedik ini you. Geli nyah!
http://www.emocutez.com

Oklah you alls, let me tell you something about this blogger called Cinderella. If you all nak tahu, I tak ingat macam mana I boleh kenal ngan minah sorang ni. I suka lah baca blognya yang memang gedik - gedik dan manja - manja gitu. Yang semestinya memanglah berbeza dengan I kan - formal gitu. Even my boyfriend adalah kutuk2 manja blog I. "Alah you ini, Teddy Bear. I HateLove you"  By the way, HateLove tu translate dari perkataan Bencinta. Takkan you alls tak tahu you alls. Alah mengada - ngadalah you all ni. Anyway, I love my Teady Bear, okay. Truly, madly, deeply tau I sayang kat my Mr Teddy Bear I ni you alls.
http://www.emocutez.com

Eh, apa I mengarut2 ni. I nak cerita pasal minah Cinderella ni. Oklah, coming back to the main topic. Apa lagi reason I like reading minah ni punya blog yer? You alls, memang ada banyak reasons. Selain dari ayat-ayatnyer yang ala-ala gedik and manja gitu. She always write from the heart. She always express her true feeling especially tentang kisah cinta, putus cintanya dan sekarang ni an you alls..nak tahu tak? pasal her secret admire - Mr Adorable! So Ccssweet! Alalala~
http://www.emocutez.com

So you all, if you wanted to do something different in term of the way of writing - easy light gitu kan. You all bolehlah singgah di blog minah Cinderella. Oklah you all, I dah penat lah gedik - gedik ni. Rasa nak tergeliat lidah ni you all. Nanti tergeliat lidah ni, susahlah pula I nak mengajar nanti. Tak naklah pulak I tergedik - gedik kat depan bebudak I tu. Terkejut pulak dia orang nanti.
http://www.emocutez.com

Oklah, buhbye you all. Nak beradu dah ni. Tata Titi Tutu.
XOXO
http://www.emocutez.com

3 comments:

cindir-rela said...

heheheh...

thanks kerana menggedikkan diri:)

nanti tunggu result yer!

cindir-rela said...

cikgu!!heheh

result da kua, check ye!!:)

Rabia Sensei said...

Cinderella, thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...