Sunday, July 25, 2010

Gambar Kahwin Saya?


Gambar kahwin saya? Bukanlah.

Sebenarnya, sekarang ni saya suka tengok gambar - gambar kahwin. Jangan salah faham. Suka jer tengok. Manalah tahu bila dah decide tarikh nak kahwin, at least dah ada idea in mind. Masa tengah google pasal photo kahwin. Terjumpa satu photo yang agak menarik yang tersangat - sangat saya nak kongsi dengan kawan - kawan semua. 

Picture credit: Aku dah kawin! (Bukan saya tau. Tapi itulah dialog pengantin laki tu)

Excited sungguh si pengantin lelaki kan? Hehe. Tapi saya suka sangat gambar yang ada story mcm ni. I like! Lain daripada yang lain. 

p/s: Agaknya bakal husband saya berani tak posing macam tu? Hehe. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...