Friday, July 16, 2010

Rasukan Di Al-Kulliyyah TV3


Picture credit: Antara Ustaz yang membantu merawat di Kulliyyah - TV3

Sekarang tengah tengok siaran langsung Al-Kulliyyah di TV3. Topik pasal Pembakar Syaitan. Ramai penonton di situ kena rasuk. Ustaz membuat rawatan secara live dengan bacaan ayat Al - Quran dan azan. Ada seorang pesakit tu dah macam harimau lak tapi bersuara perempuan. Ada seorang lagi tu suara macam Cina tapi dia Melayu.

Teringat masa belajar kat SMAKL dulu. Kes histeria! Memang menakutkan. Ish, tak naklah cerita lebih-lebih. Seram sejuk tiba-tiba.

Kepada sesiapa yang ada masalah sebegini. Bolehlah ke site ini: http://www.zamdurrani.dumei.com/v2/

2 comments:

velasrizal said...

xsempat tgk..td keluar lak..rugi..


Folding Shower : Menjimatkan Ruang Bilik Air

Rabia Sensei said...

velasrizal, takper. mari kita sama2 cari kat youtube. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...