Monday, January 31, 2011

Jom Buat Duit Dengan ChurpChurp

Anda tengah fikir bagaimana nak cari duit lebih? Tak payah pening-pening. Join saja ChurpChurp dan buat duit darinya. Macam mana erk? Senang jer. Ikut saja langkah - langkah ini.
  • Pergi ke laman web ChurpChurp dan signup
  • Isi segala details yang dikehendaki seperti nama, alamat dan lain - lain
  • Then, pihak ChurpChurp akan bagi a few campaigns yang boleh kita share dengan semua
  • Just click the campaign tu and share at Facebook, Twitter, YM, Email, Forum dan segala macam laman sosial yang ada. Lagi banyak anda share, lagi banyak peluang anda peroleh. Tapi ingat, jangan spam!
  • Setiap unique click akan di bayar mengikut tahap kadar bayaran yang diberi. Sebagai contoh : Setiap unique click diberi bayaran sebanyak RM 0.20, jadi bila ada 5 orang yang berlainan click iklan yang kita share tue. Jadi dapatlah kita RM1.00. Anda hanya dibenarkan cash out bila sudah cukup RM100
Picture Credit : Contoh campaign di ChurpChurp

Tada! Macam magic kan? Senang sangat. Siapa - siapa pun boleh join. Senang - senang jer boleh dapat duit. So, apa tunggu lagi. Saya dah join, awak bila lagi. Mari kita join ChurpChurp!

1 comment:

lb said...

dh join, tp susah lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...