Wednesday, August 18, 2010

Forgive Me Since I Speak Broken English


Picture credit : Broken English

Owh, saya mengaku. English saya memang tak bagus pun. Kadang - kadang nak cakap simple English pun masih tergagap - gagap. Yang penting jangan malu untuk bercakap dalam bahasa Inggeris. Kalau tak cuba, sampai bila pun tak akan dapat berubah. Duk takat situ jerlah Bahasa Inggeris kita.

Practice makes perfect!

p/s : Saya budak baru belajar =D

7 comments:

Encik said...

Saya cakap english pon masih lemah :P
macam mana la nih...

Nur Hawa Mohd Zin said...

alamk ai..awe selalu gak broken...huhuh..tapi yg dengar cam faham jerk..

Azyy said...

terima kasih.. Blog kamu pun bagus. =) light & easy. sy link blh?

p/s: x tau nk komen kat mn.. sini pun jadi lah ye.. hehehe

Rabia Sensei said...

Encik, sama - samalah kita belajar cakap english yer =D

Rabia Sensei said...

Hawa, samalah. saya lagilah ngajar bahasa inggeris. hehe

Rabia Sensei said...

Azy, thanks. saya letak blog awak gak.

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh..awe suke bercakap ngan member...sebb tak malu, ni practical ada foreigner...huhu..berbelit lidah gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...