Tuesday, August 17, 2010

IIUM Bloggers United

Saya dah lama nampak button UTM bloggers di blogger kawan - kawan lain. Dalam hati naklah join. Tapi apakan daya saya bukanlah students UTM pun cuma adik lelaki saya jer, graduated from UTM - Electrical Engeneering. 


Picture Credit : UTM Bloggers

At that time I was thinking, takder sesiapa yang nak buat untuk IIUM bloggers ker? So, as usual saya akan searchlah kat pakcik Google. At last, jumpa jugak. Rupa - rupanya ada. It is https://www.facebook.com/IiumBloger. Inisiatif adik - adik junior di IIUM.



Picture Credit : IIUM Bloggers

3 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak..jom join gathering blogger kat melaka 28 ni..buka puasa ramai2

Rabia Sensei said...

hawa,jauhnya kat melaka. saya ni kat kl. hehe..thanks yer ajak. tak janji boleh pergi.

Nur Hawa Mohd Zin said...

owh..hehe..tak pe..jumpa lain kali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...