Sunday, August 8, 2010

Iklan Menarik Dari Alliance Bank Younique : Khairuddin dan Maknya

Sebelum nie dah nampak dah member blogger lain duk asyik cakap pasal mak Khairuddin. As usual, saya tak ambik port sebab sedikit sibuk lately. Tapi hari ni tergerak nak baca dari Rumah 4 Tingkat pasal Mak Khairuddin. Saya pun tengok one by one videos tu. Akhirnya barulah tahu iklan rupanya. Punyalah orang duk comments macam - macam kat youtube tu. Ada yang kutuk. Ada yang puji. (Padahal iklan rupanya. Tipah tertipu!)

Tahniahlah untuk team iklan yang memang bernas. Congrate gak untuk 'Khairuddin dan Maknya'. (Baguslah makcik. Berkesan sungguh lakonannya. Khairuddin pula sangat cute. Hehehe)

Mari kita tengok videonya

Mohd Khairuddin. This Is Your Mom.

Dear Mohd Khairuddin - Mum Here

A Message For Mohd Khairuddin


From Mohd Khairuddin - Mum, Pls Watch - Important

Akhirnya terjawab sudahkan? : Alliance Bank Younique - Prepaid Card. Boleh ler tengok di site ni  http://www.mohdkhairuddin.com/

1 comment:

cindir-rela said...

hahah..kelakar kan video ni? heheh...

tulah, muula2 ingat betul ke video tu, ade ke mak mcm tu.hahah

smart tsrategies for iklan btw:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...