Monday, August 16, 2010

MLM Scam : Star Club Marquis


Picture credit : MLM Scam - Star Club Marquis

Salah satu MLM Scam. So, be extra careful. Info ini saya perolehi dari kawan saya Adli. Actually, I never heard about this MLM (Multi Level Marketing) - Star Club Marquis.

Copy from Adli :

Laman Web : http://www.mlmscam.net/site/

"Hanya nak promo laman web ni, atas dasar nak sedarkan orang2 Islam Malaysia ni bahawa nak kaya bukannya senang. Ada banyak perkara2 yg tak pasti, gharar & wujud penganiayaan dalam MLM yg jenis mcm ni."

Boleh refer di blog Adli atau di site : MLM Scam

2 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pernah join MLM waktu study..rupanya mereka tipu kite dengan angka..padahal angka yang banyak bukan duit..tapi point yang perlu dikumpul utk tukar ngan produk...pastu system kena hack lah, ada prob lah...selamat kami cepat sedar...hilang gak lah 500++

Rabia Sensei said...

Hawa, 500 byk gak tu. Ada MLM yang ok. Yang saya tu ok cuma saya tak pandai nak menjual - jual ni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...