Thursday, August 19, 2010

Top 10 Best Things for Top 10 Entry

What are the top 10 best things in the world? Oh, banyaknya tak terhingga. Brother Unwanted punya contest, I no hal punya. Instead of sharing all the best things in the world, why don't I share my own experience. Sebenarnya, entry sebelum ni ada salah faham sikit. So, today ada changes sikit ler. Gambar - gambar yang sebelum ni dah letak kat entry baru di sini. Lalala~

For me, the best thing happened to me is when I went to KPLI - Kursus Perguruan Lepasan Ijazah - one year course to become a teacher. Sepanjang satu tahun kursus KPLI, memang rasa macam budak - budak baliklah. Hilang segala rasa tension. Bergumbira sakan dengan kawan - kawan. So, untuk itu just nak share satu saja video sahaja. Video ini sempena hari persaraan Pengarah IPTI masa tu, Yang Berbahagia Tuan Haji Zakaria Bin Haji A. Shukor, 23 Mei 2008.



Video : Siti Rela aka Cinderella

Tak pernah berlakon depan orang. First time wei! Tapi jadi penari istana jer. Lakonan Siti Rela aka Cinderella ni memang lawak giler. Sebab lepas tu pun kiter orang di panggil untuk masuk pertandingan antara opsyen anjuran Opsyen Bahasa Malaysia. Tapi disebabkan takder masa nak berlatih, kita orang tak join pun pertandingan tu.

Contest Oh Best. Hanya yang best - best sahaja! Inilah pengalaman best saya sepanjang kursus perguruan KPLI di IPTI, Johor. Banyak sangat pengalaman best kat sana. Rasa macam nak ambik lagi KPLI, boleh?


 

4 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

banyak nye pic..heheh..

unwanted said...

Singgah tgk contest.

wah banyaknya pic.
byk pic kenangan ni.:)

p/s: i think u ada slh pham skit psal Top 10 Best Things for Top 10 Entry,.:).
tp no hal, still diterima. thanx coz join.:)

unwanted said...

tahniah kerana telah terpilih untuk memenangi contest ohbest.
seperti yang dijanjikan hadiah berupa topup dan banner utk blog akan dipamerkan.
sila hantarkan maklumat berikut ke unwanted86[at]gmail[dot]com

url blog:
no tel:
telco: maxis/celcom/digi
banner blog:berukuran 234 x 60

thanx.:)

unwanted said...

tahniah kerana telah terpilih untuk memenangi contest ohbest.
seperti yang dijanjikan hadiah berupa topup dan banner utk blog akan dipamerkan.
sila hantarkan maklumat berikut ke unwanted86[at]gmail[dot]com

url blog:
no tel:
telco: maxis/celcom/digi
banner blog:berukuran 234 x 60

thanx.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...