Tuesday, December 15, 2015

Happy 4th Anniversary Sayang

Picture Credit : Happy 4th Anniversary Sayang

Happy 4th Anniversary Sayang. 

9.12.2015 jatuh hari Rabu. Wish dah lama cuma tak sempat nak upload dan update gambar kat blog =D

Sabtu lepas kami anak beranak celebrate kat Atmosphere 360 Revolving Restaurant @ Restoran berputar di puncak Menara Kuala Lumpur. First time kami dapat ke restoran yang berada pada ketinggian 282 meter ini. Kalau nak tahu lebih lanjut lagi mengenai restoran berputar ni bolehlah singgah di official website mereka : http://www.atmosphere360.com.my/

Next entry nanti saya share gambar yer.

p/s : Selamat ulangtahun yang keempat sayang. Semoga perkahwinan kita kekal bahagia dan berkekalan hingga ke JannahNya. Aameen.

Adam dan Mama sayang papa. Balik awal hari ni yerk :p

2 comments:

uncle gedek said...

Dah 4 dah?

Ololololo....! Tahniah!

Rabia Sensei said...

Uncle Gedek,
hehe. Yer dah 4 tahun dah. Terima kasih =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...