Tuesday, March 2, 2010

Hotel Mania? Not Bad



Source: Gua.com.my 

Baru jer habis tengok Hotel Mania, drama muzikal terbaru di TV3.
Any comments?
Bagi saya, oklah. Not bad. Para pelakon pun sebahagiannya terdiri daripada pelajar - pelajar bekas Akademi Fantasia. Pada permulaannya macam rasa pelik gaklah. Sebab first time bagi saya tengok drama muzikal Melayu. Biasa tengok Hindustan jer. Hehehe. 

Tapi, bila habis tengok episod pertama ni, kira oklah. Lagi pun lagu - lagu yang dinyanyikan semua lagu - lagu yang agak best gaklah. Siap ada lirik lagu lagi tertera kat kaca TV tu. Ala-ala karaoke gitu. 

So, jika anda ingin tahu cerita Hotel Mania ni dengan lebih lanjut; bolehlah tonton setiap hari Selasa pukul 9.00 malam di TV3. Sambil-sambil tu bolehlah layan lagu - lagu popular ciptaan KRU.

 

2 comments:

Jeff Syiru said...

lawak giler... part2 menyanyi tu yg tak tahan... hahahahha abis kuar lagu2 lama....

Rabia Sensei said...

hehe...aah, lawak gak masa tgk tetiba ada part menyanyi siap ada org menari lagi...mmmg mcm hindustan...tapi oklah, sesuatu yang baru dan lain daripada biasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...