Sunday, January 6, 2013

Tambah Trafik Tambah Follower 2013


Wah, segmen baru dari Hasrul Hassan! 10 blog terawal akan menerima trafik blast. Power! So, macam mana nak join?
  1. Buat satu entri dengan tajuk "Tambah Trafik Tambah Follower 2013"
  2. Tempek banner yang telah sediakan dan link ke entri segmen
  3. Buat satu pengenalan mengenai blog anda dengan memastikan perkataan blog pendidikan buat blogger berada di dalam entri tersebut. 
  4. Setelah selesai, tinggalkan link url entri tersebut di ruangan komen.
  5. Tarikh tutup : 9 Januari 2013
Blog Rabia Sensei adalah merupakan blog gaya hidup, catatan kisah sejarah, kekeluargaan, pendidikan dan perkongsian fakta menarik untuk mengisi ruang masa dalam kehidupan sebagai seorang wanita bergelar pendidik, isteri, anak dan hopefully bakal ibu. 
Menjadikan blog http://rabiasensei.blogspot.com/ sebagai blog pendidikan buat blogger, blog ini menampilkan cerita yang berinformasi untuk semua.  [Chewah! Kebanyakkan ayat tiru Hasrul Hassan, just tukar yang mana berkaitan sahaja]
Ingin memeriahkan segmen Tambah Trafik Tambah Follower sebagai usaha untuk perkenalkan blog saya ini kepada rakan blogger lain dan dunia blog Malaysia. Jom join di sini

16 comments:

Sharinginfoz said...

Win-win ok gak

Nora Kerel said...

best juga rasa nak join !

Rabia Sensei said...

Sharinginfoz, yup =D

Nora Kerel, jom join sama2 =D

Angel Love Soldier said...

Follow awk. Jom follow saya sekali :)

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

Norzi beautilicious house said...

assalamualaikum…done follow, bw dan komen di entry, jemput ke blog Norzi dan komen di segment yang sama
http://norzifoodilicioushouse.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn datang dari segmen sama & done follow sini...

jom jalan2 blog cik lynn =)

http://lynnlinda.blogspot.com

Rabia Sensei said...

Angel, Norzie, Cik Lynn. TQ singgah. In shaa Allah, sekarang juga saya singgah. hehe

Rafique Niihara said...

salam blogger :) hye hye.... Fik dtg dri segmen yang sama, HasrulHassan, done follow blog awak, jom singgah
muhammadrafik.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html
jgn lupa follow :) TQ

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

Rabia Sensei said...

Hai Rafique dan Mia Liana, salam perkenalan ^__^ thanks singgah =D

aynora nur said...

tambah trafik tambah follower juga,
selamat bersegmen..
http://www.aynoranur.com/2013/01/segmen-2013-tambah-trafik-tambah.html

Rabia Sensei said...

Aynora Nur, salam perkenalan =D

hasrul hassan said...

As-Salam. Nama rabia sensei sentiasa ada di blog HH .... mekasih kerana terus support blog yang tak seberapa itu dengan join segmen yang dianjurkan.

Mekasih yer ...

www.hasrulhassan.com

Rabia Sensei said...

Wassalam Brother Hasrul Hassan. Sepatutnya saya lah yang perlu berterima kasih dengan bro. Saya hanyalah blogger picisan jer. Saya banyak sangat belajar dengan blog bro. All the best bro!

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

Rabia Sensei said...

Salam perkenalan Rafiq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...