Friday, December 5, 2014

Big Bad Wolf 2014

 Picture Credit : Big Bad Wolf 2014

  Picture Credit : Big Bad Wolf 2014

Big Bad Wolf 2014  
Date : 5 Disember - 16 (extended) 21 Disember 2014  
Time : 7am 5 Dis - 9pm 16 Dis   
Venue : MIECC The Mines

Website :
https://www.facebook.com/bbwbooks
http://bigbadwolfbooks.com/2014/kl/

Big Bad Wolf datang lagi. Saya rasa ini dah kali ketiga saya pergi. Ini coretan suami saya tahun lepas The Big Bad Wolf Book Sale II. Cerita cara nak ke sana dan lain - lain. Jangan risau kalau habis kerja pukul 10 malam pun sebab jualan buku ini akan buka 24 jam sambung sampai esok pagi tanpa henti.

Coretan ini pula tentang hasil 'tangkapan' kami tahun lepas. Hasil Tangkapan di BBW 2013. Banyak beli untuk anak kami, Adam. Masa beli ini saya tengah sarat mengandung. Penat tapi seronok, balik rumah terus terlentok. Owh jangan lupa bawa kotak atau beg yang boleh anda tolak atau yang senang anda bawa.  

Masa 2012, kami pergi dua kali. Hari pertama dan hari kedua.

Kadang - kadang ada pertandingan juga yang boleh anda sertai. Contohnya macam Big Bad Wolf Shopping Pose Contest .  Selalulah singgah FB mereka yer.
  
p/s : Happy hunting! Beware of the wolf ya!

4 comments:

DrCat said...

alamak bestnye..takde nak ke sana pulak tu..kena tunggu BBW kat JB..

salam kenal ya

Rabia Sensei said...

Salam perkenalan Dr Cat :)

Request kat FB diaorg. Mesti diaorg turun. hehehe

skrinepal - biarlah jari berbicara said...

tak penah pegi lagi bbwbooks ni .. nk kene try pg nih. sale gila² ke rabia? kad siswa dia accept tak? hehe

Rabia Sensei said...

Sale memang giler2. pergilah tgk. pergi awal pagi atau lambat2 sikit belah malam. kat tempat tu macam jem sikit. kad siswa saya tak pasti lah akak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...